Wednesday, January 5, 2011

Update jalan 2

Part 2 (Korea)
adushhh..time ni semangat sgt giler Partykali ni kami ambil all in package (muslim package)
perancangan tuk nak pergi jer dah makan bnyk masa..tak sangka GBH nekad nak g after g MATTA Fair kat PWTC..menggagau gak ler nak byr deposit (RM 500 jer pun..tapi i tgh kokak tym tu)

003
kat KLIA waitin’ 4 boarding(muka sgt ceria..takde dalam gambar GBH dal..tengs dal amik gambar kami yg ceria ni..KAMSAHAMIDA
DSC_0005 @Gimpo (read as Kimpo) International airport.terpaksa landing sebab Incheon had a bad smog(mak risau dah tym ni u)..nak terkucil pun ada sebab FA duk sibuk serve air kat kiteorg sebab still on board
DSC_0007  @Incheon International airport.wah!!!Surprised tebalnyer kabus..(tym ni dah kul 10++a.m :local tym) kami dah lewat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DSC_0011 Incheon International Airport from outside
DSC_0012
 Zomm in..architectural design agak mabeles gak…Wink
DSC_0019 ..makan tym!!!! eating too mucharghhh…daun2 jer kah???SUP daun!!!Doh
DSC_0021 and the delicious side dishes..uppa..tambah untuk 20 org makan lagi yer..
DSC_0022 best!!!! kak yong fira after melantak Thumbs-up
END untuk part 2…there will be anak-anak untuk part 2 ..tunggu next entri…hehe ..Wave

2 comments:

Syahidah said...

wwooowww.....interesting mood!!!

azuradaud said...

@syahidah:super duper interesting mood :D